• 1398/03/01 - 14:21
  • تعداد بازدید خبر : 178
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان

با حضور رییس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان، فرماندارو اعضای کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان در سالن اجتماعات فرمانداری تشکیل گردید.

 

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان املش؛اولین کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان املش در سال 98 روز چهارشنبه  یکم خرداد ماه ساعت 10:30 با حضور دکتر علی داودی و اعضای کارگروه در سالن اجتماعات فرمانداری آغاز گردید.

در ابتدا دکتر الهام عاشوری دبیر شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان گزارشی از اقدامات انجام شده در خصوص مصوبات قبلی شورای سلامت ارایه و سپس دستور جلسه را قراعت، و خلاصه ایی از اقدامات انجام شده شبکه بهداشت و درمان را بیان داشتند در ادامه در خصوص شروع طرح بسیج ملی غربالگری فشارخون بالا توضیحات لازم را ارایه، و ایرادتی در خصوص اهمیت کنترل فشارخون بالا و پیشگیری از آن سخنرانی نمودند و همچنین همکاری تمامی ادارات را دراین طرح را خواستار شدند.

سپس دکتر علی داودی بیان کردند از گواهی فوت های صادر شده در سطح استان 52 درصد مربوط به مشکلات قلبی و عروقی بوده است که یکی از علل شایع آن فشارخون بالا می باشد که نیاز به تغییر سبک شیوه زندگی دارند و همچنین ایشان ادامه دادند که مصرف سرانه نمک در استان گیلان 12گرم در روز بوده که این میزان باید به 4 گرم در روز کاهش یابد.

ایشان خاطرنشان کردند جممعت بالای 30سال  استان 1500000 نفرمی باشند که از این تعداد حدود 22000 نفر سهم شهرستان املش بوده که باید در این طرح ملی غربالگری گردند.

در پایان دکتر علی داودی با توجه به مضرات استفاده از کیسه های پلاستیکی در نانوایی ها خواستار حذف آن شد.

 

  • گروه خبری : اخبار شبکه بهداشت و درمان املش
  • کد خبر : 47843
کلمات کلیدی

تصاویر

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1398/03/01 14:21