استخراج: سامانه جامع مدیریت بازرسی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت
تهیه و تنظیم: جواد علیمرادی، کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان املش
بهداشت محیط |
||
نام شاخص |
شهرستان |
|
1396 |
||
درصد جمعیت تحت پوشش آب ( طبق تعریف شرکت آب و فاضلاب) |
89.20 |
|
درصد خانوارهای روستایی که به آب آشامیدنی دسترسی دارند* |
100.00 |
|
درصد خانوارهای روستایی که به شبکه عمومی آب آشامیدنی |
99.67 |
|
درصد نمونه های آب آشامیدنی که از نظر آزمایش های باکتریولوژیک مطلوب شناخته شده اند. |
روستایی |
97.5 |
شهری |
100 |
|
درصد خانوارهای روستایی که فاضلاب را به روش های |
32.65 |
|
درصد خانوارهای روستایی که از توالت بهداشتی برخوردارند. |
90.02 |
|
درصد خانوارهای روستایی که زباله را به روش های بهداشتی |
71.07 |
|
درصد خانوارهای روستایی که فضولات حیوانی را به |
62.15 |
|
درصد مراکز تهیه و توزیع و فروش موادخوراکی دارای معیارهای بهسازی و بهداشتی |
شهری |
90.63 |
روستایی |
91.97 |
|
درصد مراکز تهیه و توزیع و فروش موادخوراکی دارای معیارهای بهداشتی |
شهری |
72.14 |
روستایی |
57.71 |
|
درصد اماکن عمومی دارای معیار بهسازی و بهداشتی |
شهری |
96.52 |
روستایی |
86.79 |
|
درصد اماکن عمومی دارای معیار بهداشتی |
شهری |
70.43 |
روستایی |
54.71 |
|
درصد کارکنان مراکز و اماکنی که دارای کارت معاینه پزشکی معتبر هستند |
شهری |
84.15 |
روستایی |
75.41 |
|
تعداد مراکز تهیه نوزیع معرفی شده به دادگاه به علت استعمال جوش شیرین |
27 |
|
تعداد مراکز اماکن عمومی و تهیه نوزیع معرفی شده به دادگاه با ماده 13 و 1 |
4 |
|
تعداد شکایت سامانه 190 بررسی شده |
51 |
|
تعداد کل موارد کلرسنجی آب آشامیدنی روستایی |
9833 |
|
درصد موارد مطلوب کلرسنجی آب آشامیدنی روستایی |
57.98 |
|
تعداد کل موارد کلرسنجی آب آشامیدنی شهری |
1393 |
|
درصد موارد مطلوب کلرسنجی آب آشامیدنی شهری |
94.75 |
|
تعداد کل نمونه برداری میکروبی آب آشامیدنی روستایی |
681 |
|
درصد نمونه برداری میکروبی مطلوب آب آشامیدنی روستایی |
97.5 |
|
تعداد کل نمونه برداری میکروبی آب آشامیدنی شهری |
103 |
|
درصد نمونه برداری میکروبی مطلوب آب آشامیدنی شهری |
100 |
|
تعداد کل موارد کلرسنجی استخرهای شنا |
86 |
|
درصد موارد مطلوب کلرسنجی استخرهای شنا |
58.13 |
|
تعداد کل نمونه برداری میکروبی استخر شنا |
54 |
|
درصد نمونه برداری میکروبی مطلوب استخر شنا |
81.48 |
|
تعداد کل نمونه برداری مواد غذایی |
657 |
|
= |
92.54 |
|
تعداد کل نمونه برداری نان از نانوایی های تحت پوشش |
563 |
|
درصد نمونه برداری مطلوب نان از نانوایی های تحت پوشش |
93.07 |
|
|
||
تهیه و تنظیم : جواد علیمرادی |
||
کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان املش |