کارگاه آموزشی ویژگی نان سالم و تاثیر آن در سلامتی
با توجه به تغییر استاندارد کشوری استفاده نمک در نانهای سنتی از 1.8درصد به 1 درصد و همچنین در خصوص مضرات استعمال جوش شیرین در نان، کارگاه آموزشی" ویژگیهای نان سالم و اهمیت آن در سلامتی" ، به تعدا ۶۱ نفر از نانوایان شهرستان املش، با همکاری واحد بهداشت محیط و تغذیه مرکز بهداشت، اداره صنعت، معدن و تجارت و اتحادیه صنف نانوایان در مورخه 96/08/04در سالن اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان برگزار گردید.
با توجه به تغییر استاندارد کشوری استفاده نمک در نانهای سنتی از 1.8درصد به 1 درصد و همچنین در خصوص مضرات استعمال جوش شیرین در نان، کارگاه آموزشی" ویژگیهای نان سالم و اهمیت آن در سلامتی" ، به تعداد 61 نفر از نانوایان شهرستان املش، با همکاری واحد بهداشت محیط و تغذیه مرکز بهداشت، اداره صنعت، معدن و تجارت و اتحادیه صنف نانوایان در مورخه 96/08/04 در سالن اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان برگزار گردید.
نظر دهید