• 1396/08/04 - 11:59
  • تعداد بازدید خبر : 124
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

کارگاه آموزشی ویژگی نان سالم و تاثیر آن در سلامتی

با توجه به تغییر استاندارد کشوری استفاده نمک در نانهای سنتی از 1.8درصد به 1 درصد و همچنین در خصوص مضرات استعمال جوش شیرین در نان، کارگاه آموزشی" ویژگیهای نان سالم و اهمیت آن در سلامتی" ، به تعدا ۶۱ نفر از نانوایان شهرستان املش، با همکاری واحد بهداشت محیط و تغذیه مرکز بهداشت، اداره صنعت، معدن و تجارت و اتحادیه صنف نانوایان در مورخه 96/08/04در سالن اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان برگزار گردید.

با توجه به تغییر استاندارد کشوری استفاده نمک در نانهای سنتی از 1.8درصد به 1 درصد و همچنین در خصوص مضرات استعمال جوش شیرین در نان، کارگاه آموزشی" ویژگیهای نان سالم و اهمیت آن در سلامتی" ، به تعداد 61 نفر از نانوایان شهرستان املش، با همکاری واحد بهداشت محیط و تغذیه مرکز بهداشت، اداره صنعت، معدن و تجارت و اتحادیه صنف نانوایان در مورخه 96/08/04 در سالن اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان برگزار گردید.
  • گروه خبری : اخبار شبکه بهداشت و درمان املش
  • کد خبر : 30771
کلمات کلیدی

تصاویر

1 1 1 1 1 1 1 1 1

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1396/08/04 11:59