• 1399/04/07 - 14:08
  • تعداد بازدید خبر : 179
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

پیام های آموزشی تغذیه در فصل گرما

به جای آب میوه های صنعتی و نوشیدنی های شیرین ، آب میوه های طبیعی استفاده کنید چون هضم قند موجود در آنها نیاز به دفع آب دارد و باعث کم آبی می شود .

 

برای جلوگیری از گرما زدگی حداقل 8 لیوان آب و مایعات در روز بنوشید . در صورت قرار گرفتن طولانی مدت در گرما نوشیدن آب حاوی چند قطره آبلیمو و کمی نمک در جلوگیری از گرمازدگی موثر است.در صورت در دسترس بودن، شربت به لیمو، خاکشیر و تخم شربتی بهترین نوشیدنی برای جلوگیری از گرمازدگی است و عرقیاتی مثل بیدمشک ، کاسنی و شاه تره نیز می تواند بسیار مفید باشد .چای، قهوه و یا نوشابه های گازدار را جایگزین آب نکنید چون ادرار آور بوده و باعث دفع آب بدن می شوند .در صورت عادت به چای از چای کم رنگ استفاده کنید.نوشیدنی های خیلی سرد ننوشید . به جای آب میوه های صنعتی و نوشیدنی های شیرین ، آب میوه های طبیعی استفاده کنید چون هضم قند موجود در آنها نیاز به دفع آب دارد و باعث کم آبی می شود .میوه جات و سبزیجات آبدار مثل هندوانه، طالبی، خیار، گوجه فرنگی، کاهو، توت، آلبالو و گیلاس بدلیل دارا بودن آب فراوان و فیبر نقش مهمی در پیشگیری از کم آبی، یبوست و جبران املاح از دست رفته در اثر تعریق را دارند .سوپ های ولرم، انواع سالاد های خنک از خوردنی های مناسب فصل گرما هستند .خوردن روزانه یک وعده غذای سرد مثل نان و پنیر کم نمک می تواند رطوبت بدن را حفظ کند .در سالاد به جای سس از آبلیمو یا سرکه استفاده کنید . غذا را به تعداد وعده های بیشتری تقسیم کرده و هر بار حجم کم بخورید .بجای گوشت قرمز، بیشتر غذاهای تهیه شده با مرغ یا حبوبات استفاده کنید . مصرف غذا های چرب و سرخ کرده را کاهش دهید .

 

  • گروه خبری : اخبار شبکه بهداشت و درمان املش
  • کد خبر : 60853
کلمات کلیدی

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1399/04/07 14:08