تشکیل کمیته بیماریهای منتقله از آب و غذا
کمیته بیماریهای منتقله از آب و غذا در مورخه 03/03/97 با حضور مدیریت شبکه بهداشت و کارشناسان ستادی در دفتر مدیریت برگزار شد.
در این جلسه ابتدا آقای دکتر یوسفی مقدمه ای از بیماریهای منتقله از آب و غذا و اهمیت آن ارایه دادند سپس آقای معرفتی کارشناس مسئول بیماریها توضیحاتی به شرح ذیل دادند:
1) تجزیه و تحلیل داده های آماری و بررسی وضیعت موجود
2) تشکیل تیم بررسی طغیان در سطح شهرستان
3) برگزاری کلاس های آموزشی برای پرسنل ، عموم مردم و رابطین بهداشتی
4) هماهنگی با سازمان های مرتبط با سالم سازی آب
5) هماهنگی با بیمارستان جهت تاکید بیشتر به برنامه های مراقبت و کنترل بیماریهای منتقله از آب و غذا
6) نمونه گیری سواپ رکتال از موارد اسهالی
7) مکاتبه با مطب های خصوصی در رابطه با گزارش های اسهالی
8) تهیه تراکت و پرده های آموزشی
9) تهیه و تدارک داروهای مورد نیاز
تهیه و تدارک تجهیزات نمونه گیری
11) هماهنگی با بهداشت محیط شهرستان برای نظارت بیشتر از اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی و آب آشامیدنی
12) ثبت و گزارش دهی بموقع موارد بیماری
13) ثبت دقیق موارد اسهالی و مسمومیت های غذایی در سامانه سندرمیک
نظر دهید